Inscripcions obertes per a la Jornada: Cicle La mirada sobre l’infant. Sexualitat a la infància: afectes, cossos, transicions, contextos

22-10-2020   |  Barcelona

L'activitat es farà online el 20 de novembre i forma part del cicle "La mirada sobre l’infant", organitzat per la Iniciativa Intercol·legial per a la Infància i l’Adolescència.

La Iniciativa Intercol·legial per a la Infància i l'Adolescència organitza el cicle de jornades La mirada sobre l'infant. Enguany, aquest cicle torna amb una proposta de reflexió al voltant de la sexualitat a la infància
 
La jornada, titulada Sexualitat a la infància: afectes, cossos, transicions, contextos, es celebrarà per primera vegada en línia el proper 20 de novembre de 9 h a 14 h. L'activitat, que s'estructurarà en tres blocs diferenciats, es marca com a objectius generals debatre i intercanviar coneixements així com generar debat científic en l'àmbit de la infància i l'adolescència des d'una perspectiva pluridisciplinària i inclusiva. Si ens fixem en els objectius específics de la sessió, destaquem la voluntat de reflexionar sobre la sexualitat a la infància des d'una perspectiva multidisciplinar.
 
La trobada començarà amb una conferència inaugural a càrrec de Joan Manuel Del Pozo, professor de filosofia de la Universtitat de Girona, que parlarà dels reptes educatius en relació a l’abordatge de la sexualitat a l’escola. En segon lloc, es durà a terme una taula rodona titulada Hipersexualitat i infància: el sexe i les seves circumstàncies, que abordarà diferents elements del context en el que es desenvolupen sexualment els infants, des d’una visió multidisciplinar. Per acabar, es farà una segona taula rodona; Construccions de la sexualitat, sobre la corporalitat, la identitat i les seves possibles transicions.
 
Us convidem a participar en aquesta nova jornada del Cicle La mirada sobre l'infant. Les inscripcions ja estan obertes i podeu dur-les a terme a través d'aquest enllaç. Teniu fins el 13 de novembre per formalitzar-ne la inscripció. 
  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC