Ja pots presentar la teva candidatura com a persona mentora per a la 2ª edició del projecte Atenea Mentoring

22-10-2020   |  Barcelona

Si hi estàs interessat/ada, pots enviar la teva candidatura a través de la Borsa de Treball del COPC abans del 30 d'octubre de 2020.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, a través del projecte Atenea Mentoring ofereix als psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (El Mentée) la possibilitat de realitzar un procés de mentoratge, posant-los en contacte amb un psicòleg o psicòloga col·legiat amb llarga trajectòria professional (el Mentor), amb l’objectiu de desenvolupar i guiar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

Per tal de cobrir aquest servei, el COPC busca noves persones col·laboradores com a mentores. Si vols presentar la teva candidatura com a persona mentora de la 2ª edició del projecte Atenea Mentoring, has de complir els següents requisits:

  • Estar col·legiat/ada al COPC i estar al corrent del pagament de les quotes col·legials.
  • No estar complint cap sanció col·legial, ni cap altra que comporti inhabilitació professional o per càrrec públic.
  • Disposar de l'acreditació d'expertesa del COPC (en l'àmbit corresponent).
  • Trobar-se en actiu o en una situació de pre-jubilació o jubilació. 
Si hi estàs interessat/ada, pots enviar la teva candidatura a través de la Borsa de Treball del COPC. Tens temps per a fer-ho fins el proper 30 d'octubre de 2020. Per a més informació del programa, pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic ateneamentoring@copc.cat.
 

Últimes places de Mentees

Encara ets a temps de rebre el procés de Mentoring en qualitat de Mentee. Et recordem que, per a rebre'l, no has de superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També hi poden participar els precol·legiats i precol·legiades interessats o els graduats recentment sense cap experiència prèvia, així com els que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC.

Per a participar-hi, completa el següent formulari per tal de donar a conèixer les teves àrees d’interès i valorar la teva idoneïtat en el programa.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC