La psicòloga col·legiada Carme Tello i la mestra i pedagoga Antonia Castillo presenten el llibre Voces de Familia. Parentalidad Positiva

15-10-2020   |  Barcelona

La presentació serà el proper 26 d'octubre a les 18 h i es durà a terme en format online. Les inscripcions ja estan obertes i us hi podeu apuntar fins el dia 20 d'octubre.

La psicòloga col·legiada Carme Tello i la mestra i pedagoga Antonia Castillo són les autores del llibre Voces de Familia. Parentalidad positiva. El proper 26 d'octubre t'esperen per explicar-te'n els continguts en una presentació online que començarà a les 18 h
 
L'objectiu principal d'aquesta trobada en línia és compartir amb els i les col·legues assistents el recorregut que les autores fan sobre l'evolució de la família al llarg de la història i la seva situació en l'actualitat, tenint en compte les seves diferents modalitats i la seva implicació en el desenvolupament psicoafectiu dels membres que la formen. El llibre, pretén donar una orientació a pares, mares i educadors/ores sobre el bon tracte i la parentalitat positiva. En definitiva, es vol fer extensives les propostes especificades al llibre per una atenció integral i un bon tracte tant a les famílies com a la infància i l'adolescència i donar eines per poder oferir una bona qualitat assistencial. 
 
Les inscripcions ja estan obertes. Per apuntar-vos-hi podeu prémer aquest enllaç. Us recordem el darrer dia per formalitzar la inscipció és el 20 d'octubre i que, si necessiteu ajuda en com inscriure-us i accedir a les formacions en línia, podeu visitar aquesta pàgina on el departament de formació us explica pas a pas com fer-ho. 
 
Sobre les autores
 
  • Carme Tello: Psicòloga clínica, responsable de Formació, Docència i Investigació del CSMIJ Lleida Sant Joan de Déu Lleida i professora associada a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida UdL (fins a la seva jubilació l'any 2016). Doctora en Psicologia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida. Tesi doctoral Cum laude: “Relación entre la función reflexiva y el desarrollo de conductas agresivas en una población de menores (11 a 18 años) con antecedentes de mal trato, negligencia i/o abuso sexual”. Presidenta de l'Associació Catalana per a la Infancia Maltractada (ACIM). Presidenta Federació Associacions per a la Prevenció del Maltractament Infantil (FAPMI). Ex-presidenta de la International Attchment Network (IAN-IA) i Secretària de la International Attachment Conference Barcelona.

  • Antonia Castillo: Mestra i pedagoga. Directora Assesoria Psicopedagògica. Directora per a Catalunya i Delegada Nacional Aulas Hospitalarias del Proyecto Nacional de Cultura Granada Costa. Directora de la Academia de las Ciencias, Bellas Artes y Buenas Letras. Coordinadora del Grup d'Investigació de Salut i Pedagogia del Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya. Coordinadora de l'Aula de Estudios Solidarios Granada Costa. Tesi doctoral Cum laude “Aula Hospitalaria Calidad de vida”. Realitza una funció docent a l'Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí HUAVLL.
  Etiquetes: Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC