El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya posa en marxa la Segona Edició del Projecte Atenea Mentoring

08-10-2020   |  Barcelona

El COPC arrenca la segona edició de el Projecte Atenea Mentoring i aposta per obrir a diferents àrees d'intervenció de la psicologia durant els propers anys.

«Què és el mentoring? És un procés de treball en què un Mentor (professional d'àmplia experiència i trajectòria), facilita les condicions d'aprenentatge necessàries perquè un Mentee (professional de menor experiència), desenvolupi el seu potencial amb focus en la carrera professional, des d'una visió de futur, no d'immediatesa, per tal d'accelerar el seu creixement personal i professional».

Després de l’èxit de la primera edició a l’any 2017, organitzada per la Secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball per donar resposta a demandes rebudes d’alguns col·legiats en els seus 5 primers anys de professió, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya arrenca la segona edició del Projecte Atenea Mentoring i aposta per obrir a diferents àrees d’intervenció de la psicologia durant els pròxims anys.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, a través del projecte Atenea Mentoring ofereix als psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (El Mentée) la possibilitat de realitzar un procés de mentoratge, posant-los en contacte amb un psicòleg o psicòloga col·legiat amb llarga trajectòria professional (el Mentor), amb l’objectiu de desenvolupar i guiar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

Els processos de mentoratge s’iniciaran el primer semestre del 2021 i tindran una duració de 5 hores amb cada mentor o mentora, repartides en 4 sessions. El programa disposa de places limitades i serà totalment gratuït per a totes les àrees d’intervenció i per a totes les persones col·legiades i precol·legiades del COPC.

Selecció dels Mentees

Els col·legiats i col·legiades que vulguin rebre un procés de mentoratge, no han de superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També podran participar els precol·legiats i precol·legiades interessats o els graduats recentment sense cap experiència prèvia, així com els que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC.

Les persones interessades a participar en el projecte Mentoring en qualitat de mentee, hauran d’emplenar el següent formulari amb la finalitat de donar a conèixer les seves àrees d’interès i valorar la seva idoneïtat en el programa.

Selecció dels Mentors i Mentores

Les persones col·legiades expertes que vulguin participar com a mentors o mentores en una àrea d’intervenció concreta, pròximament podran formalitzar les inscripcions a través de la borsa de treball del COPC.

Per a més informació del programa, podeu contactar amb el Departament de desenvolupament professional a través de ateneamentoring@copc.cat

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC