Acte de reconeixement dels primers professionals acreditats pel COPC amb certificació Europsy Especialista en Psicologia del Treball i les Organitzacions (PTO)

08-10-2020   |  Barcelona

L'especialitat de psicologia del treball i de les organitzacions compta amb aquesta acreditació professional (Europsy), la de major rellevància i prestigi en l’àmbit internacional.

El passat dia 23 de setembre, en un acte presidit pel degà del Col·legi, el Dr. Guillermo Mattioli, i organitzat pel president de la Junta de Secció de Psicologia del Treball i les Organitzacions, el Sr. Francisco Solano Romero, que el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va realitzar en modalitat en línia, va tenir lloc el primer acte oficial de reconeixement i lliurament dels primers professionals del Col·legi experts i expertes pel COPC en aquesta matèria, que han obtingut la certificació oficial EuroPsy: Especialista en Psicologia del Treball i les Organitzacions (PTO).

La gran oportunitat és fruit de la iniciativa proposada per la Junta de la Secció de Psicologia i les Organitzacions del COPC, en coordinació amb la Junta de Govern del COPC, l’equip directiu d’Europsy i el Consejo General de la Psicología de España, després de molts anys de treball cooperatiu.

En aquesta primera promoció, vint-i-dos professionals del COPC han obtingut aquest diploma acreditatiu: un reconeixement públic de la seva capacitació i especialització com a psicòlegs i psicòlogues especialistes en psicologia del treball i les organitzacions i comú en l’àmbit europeu, amb l’objectiu important de facilitar la lliure circulació d’aquests professionals a Europa.

Durant l’acte, Francisco Solano Romero va posar en relleu la importància d’aquest reconeixement i per això ja es treballa en la previsió d’una nova i extraordinària convocatòria d'acreditació, a la qual podran accedir tots aquells col·legiats i col·legiades amb experiència i trajectòria en psicologia del treball, organitzacions i recursos humans.

Des de la Junta de Secció s’aposta per aquesta certificació considerada com una excel·lent oportunitat per poder demostrar la preparació i experiència així com per poder disposar de la més alta acreditació professional com a especialista i poder diferenciar-se en un mercat laboral cada vegada més complex.

Per a més informació sobre les certificacions Europsy podeu accedir al web oficial a través d’aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte addicional sobre la certificació Especialista en Psicologia del Treball i les Organitzacions (PTO) també podeu contactar amb l’àrea d’acreditacions de Departament de Desenvolupament Professional: acreditacions@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC