El sector assegurador protegirà a tot el personal de centres sanitaris i residències davant la COVID-19

01-10-2020   |  Barcelona

La vigència d'aquesta assegurança, anunciada per la UNESPA (Unión Española de Entidades Aseguradoras y Reaseguradoras), s'amplia fins el 31 d'octubre de 2020 i cobreix psicòlegs i psicòlogues clínics.


L'abril passat, arran de l'arribada de la pandèmia de la COVID-19, la UNESPA (Unión Española de Entidades Aseguradoras y Reaseguradoras) anunciava que el sector assegurador reforçava el seu compromís en la lluita contra la COVID-19 protegint a tot el personal de centres sanitaris i residències davant la COVID-19 amb una assegurança gratuïta de vida i subsidi per hospitalització de caràcter retroactiu vigent fins el 13 de setembre. Entre els col·lectius afavorits per aquesta mesura, s'hi trobaven els i les professionals de la psicologia clínica.
 
Ara, les asseguradores participants en el fons per protegir enfront del coronavirus han acordat ampliar l'àmbit la vigència de l'assegurança gratuïta sanitària fins el 31 d'octubre de 2020, reiterant així el seu compromís amb la lluita contra el virus. 
 
Podeu prémer aquí per a ampliar-ne la informació. En aquest altre enllaç, podreu accedir a la pàgina per sol·licitar l'assegurança. 
  Etiquetes: Comunicats externs

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC