Vols saber què cal fer per cursar les activitats de formació en línia del COPC?

23-09-2020   |  Barcelona

El Departament de Formació del COPC et guia pas a pas i et resol els dubtes i incidències més freqüents.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha començat a fer les formacions en línia arran de les mesures de confinament causades per la COVID-19. Per tal de facilitar-vos l’accés a les activitats, us fem un breu resum del procediment a seguir a l'hora d’inscriure’s i cursar-les.

Per tal d’aclarir tots els dubtes i preguntes freqüents de les persones que es volen inscriure i cursar una formació en línia del COPC, el Departament de Formació del COPC ha redactat la següent guia per accedir als cursos de modalitat en línia. Esperem que us sigui d’utilitat:

1. En primer lloc cal entrar a la seva àrea privada del COPC, ja sigui iniciant sessió com a persona col·legiada o usuària a través del web del COPC (www.copc.cat ). Les persones no col·legiades que no s’hagin registrat com a usuàries prèviament, ho hauran de fer en aquest enllaç.

2. Seguidament cal inscriure’s a l’activitat formativa de l’oferta del COPC (https://www.copc.cat/cursos ), clicant l’enllaç corresponent a l’activitat i prement la pestanya «inscripció».

3. Uns dies previs a l’inici de l’activitat rebreu un correu de formació amb un enllaç que us dirigirà a la plataforma formativa en línia del COPC (GoToWebinar o WebEx). Haureu de clicar sobre l’enllaç i omplir el registre.

Important: el registre sempre s’haurà d’haver fet abans de l’inici de l’activitat, dins dels terminis indicats al correu. En el cas que no faci el registre prèviament no podreu accedir a l’activitat formativa.

4. Una vegada realitzat el registre, el Departament de Formació validarà la vostra sol·licitud, i quan sigui aprovada rebreu un correu automàtic del programa en línia amb l’enllaç per unir-se a la sessió de la formació.

5. El dia i a l’hora indicada d’inici de l’activitat cal clicar sobre aquest últim enllaç rebut i us heu de descarregar el programa utilitzat per la formació en línia (GoToWebinar o WebEx).

Important: haureu de connectar-vos a l’activitat a l’hora d’inici indicada. Si us connecteu abans i no hi podeu accedir, cal tornar a clicar a l’enllaç a l’hora indicada d’inici de l’activitat formativa.


Recomanacions/incidències habituals

· Reviseu el correu brossa (spam) ja que de vegades el correu electrònic de registre o connexió apareix en aquesta carpeta.

· El correu de registre s’enviarà al correu electrònic que tingueu indicat a l’àrea privada en el moment de realitzar la inscripció al web del COPC. Si modifiqueu el vostre correu electrònic després de realitzar la inscripció a l’activitat, rebreu el correu de registre a l’adreça antiga.

· El registre sempre s’haurà de fer abans de l’inici de l’activitat dins dels terminis indicats al correu electrònic de formació. En cas que prèviament no feu el registre, no podreu accedir a l’activitat formativa.

· Cal connectar-se a l’activitat a l’hora d’inici de l’activitat formativa indicada al correu de formació en línia. Si us connecteu abans d’hora i no hi podeu accedir, haureu de tornar a clicar l’enllaç a l’hora indicada d’inici de l’activitat formativa.

 

 

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC