Serà el nostre secret, entrada amb descompte per a persones col·legiades en la Sala Planeta els dies 16, 17 i 18 d'octubre

17-09-2020   |  Barcelona

Cada sessió celebrarà un col·loqui post-funció, programat per la Comissió de Cultura del COPC, amb la participació de diferents professionals de la psicologia col·legiades.

El Cicle de Teatre Verbatim de La Sala Planeta de Girona presenta del 16 al 18 d'octubre, dins el festival Temporada Alta,  l’obra Serà el nostre secret d'Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Montiel, un muntatge sobre els abusos a menors.

La Sala Planeta ofereix un descompte especial d'un 20% per a col·legiats i col·legiades. Les persones interessades hauran de reservar la seva entrada enviant un correu a taquilla@laplaneta.net abans del dia 14 d’octubre. L’entrada quedarà reservada i s'abonarà a taquilla el mateix dia de la funció presentant el carnet de col·legial. 

Podeu consultar la sinopsi de l'obra i el detall dels professionals de la psicologia que participaran en els col·loquis post funció a continuació.

 
Sobre Serà el nostre secret
 
Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat.

Especialistes que participaran en els col·loquis post-funcions:

  • 16 d’octubre a les 20.30 h: Montserrat Crehuet. Terapeuta d’evolució corporal. Mètode Fons i Forma.
  • 17 d’octubre a les 20.30 h: Lita Arroyo. Psicòloga col·legiada per la delegació de Girona, especialitzada en violència de gènere i abús sexual infantil.
  • 18 d’octubre a les 18h: Nuri Babot. Psicòloga col·legiada per la delegació de Girona, especialitzada en intervenció psicosocial, traumateràpia infantil i violències masclistes.

Esperem la vostra assistència!

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC