El BIZ Barcelona us espera del 21 al 23 de setembre a Montjuïc

17-09-2020   |  Barcelona

El COPC participa de la fira de Barcelona activa a través de la Intercol·legial.

El BIZ Barcelona és un saló decidit a col·laborar en la reactivació de l’economia, de les empreses i la recuperació de l’ocupació i el talent. En els últims anys la col·laboració d’entitats, institucions i empreses -entre les quals el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a través de la Intercol·legial- que suposa aquest esdeveniment ha impulsat la creació o creixement d’empreses que s’han sumat a l’ecosistema emprenedor i empresarial de Barcelona. La missió del BIZ ha estat ajudar a persones emprenedores, autònoms i autònomes, pimes, start-ups i empreses.

Després de la difícil situació econòmica generada per la crisi de la COVID-19 el saló redobla esforços per a donar suport a la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local. Els àmbits de treball del BIZ 2020 són: Emprendre; Creixement; Nous reptes i noves realitats; Startups and bussiness innovation; Talent arena;
Objectius de desenvolupament sostenible. Per a més informació consulteu el web del Biz Barcelona.
 
L'entrada a l'edició de 2020, que tindrà lloc del 21 al 23 de setembre és gratuïta. Només cal reservar-la en aquest enllaç.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC