El COPC presenta la memòria d’activitat dels primers mesos d’emergència per COVID-19

17-09-2020   |  Barcelona

L’activitat del Col·legi de març a juliol de 2020 es recull en un document extraordinari de les activitats específiques encaminades a pal·liar els efectes de la pandèmia.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya presenta la memòria d’activitat de març de 2020 a juliol de 2020, període corresponent als primers mesos en què es van aplicar mesures de confinament per tal de reduir els contagis de COVID-19 i contenir l’expansió de la pandèmia causada pel nou coronavirus.

Tal com podeu consultar de forma resumida en aquesta infografia o en el document Actuació del COPC davant la COVID-19, el Col·legi va reorganitzar-se des del primer moment per tal de ser una força activa per pal·liar els efectes de l’emergència sanitària. Després de garantir el confinament del seu equip de treball, el COPC es va repensar ràpidament com a organització, i va dirigir les seves accions i decisions a ajudar els col·legiats i col·legiades afectats pel confinament, a afavorir un rellançament de la psicologia i a reafirmar el seu paper en la societat, especialment en un moment de crisi que afecta totes les dimensions humanes.

El text de presentació del degà Dr. Mattioli al document destaca les principals línies de treball que el Col·legi va emprendre des del primer moment, així com les que van donar continuïtat al treball inicial: de portes endins, per seguir proveint a les persones col·legiades tots els serveis del Col·legi -cal destacar sobretot les formacions en línia, gratuïtes durant el confinament- i tota la informació legal i actualitzada per exercir en el nou context; de portes enfora, per tal d’estendre una atenció de qualitat a la ciutadania en col·laboració amb els ens públics i altres organitzacions de l’àmbit social.

El COPC fa partícips els col·legiats i col·legiades de la present memòria d’activitat en exercici de transparència i de rendiment de comptes, amb la voluntat que en compartiu la informació i els objectius que conté.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC