La delegació territorial de Tarragona engega la campanya PerUnaAtencióPsicològicaDeQualitat, amb l'objectiu de posar en valor la professió

16-09-2020   |  Tarragona

La iniciativa, que espera la participació de les persones col·legiades i precol·legiades, es materialitzarà en un vídeo que vol trencar l'estigma social que envolta la salut mental.

Seguint amb el compromís de defensar i promocionar la professió de la psicologia, especialment en els moments d'incertesa que vivim com a societat actualment, la Junta Rectora de la delegació territorial de Tarragona del COPC vol engrescar tots els i les professionals de la psicologia a participar al projecte #PerUnaAtencióPsicològicaDeQualitat.

Es tracta d'una iniciativa en què les persones col·legiades o precol·legiades que ho vulguin, poden gravar un petit vídeo horitzontal d'una durada màxima de 6 segons en el que expliquin per què és important la professió dels i les psicòlogues. Amb frases com “La psicologia t’ofereix qualitat en l’atenció”; “Ens enfoquem en el teu benestar”; “Som professionals i experts”, es vol contribuir a donar a conèixer la professió a la ciutadania i trencar l'estigma social que envolta la salut mental.

Amb els vídeos rebuts es farà un muntatge que es publicarà a les xarxes socials de la delegació territorial de Tarragona del COPC, reivindicant la figura dels psicòlegs i psicòlogues. Al vídeo s'inclourà el nom complet i el número de col·legiat/ada de cada participant. Per tal que el vídeo tingui repercussió serà de durada limitada. És per això que s'acceptarà la participació d'un màxim de 20 vídeos, seleccionats per estricte ordre d’enviament. La data límit per enviar el material és el 30 de setembre.

Els requisits per participar a la campanya són:

  • Vídeo horitzontal
  • Màxim 6 segons
  • Fer èmfasi en la importància de la nostra professió

Els vídeos s'han d'enviar al correu electrònic copc.t@copc.cat o bé via WeTransfer, indicant com a receptor el mateix correu electrònic. Per tal de poder publicar el vostre vídeo, és requisit indispensable que accediu a l'enllaç i accepteu la Llei de Protecció de Dades.
 
La delegació territorial de Tarragona del COPC espera amb entusiasme les vostres aportacions!
  Etiquetes: Tarragona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC