Quins recursos online t'ofereix el COPC com a estudiant del Grau en Psicologia?

16-09-2020   |  Barcelona

Et presentem un llistat de recursos en línia als que pots accedir com a estudiant del Grau en Psicologia; no te'ls perdis!

La situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19 fa que el COPC hagi hagut d'adaptar la seva activitat habitual amb l'objectiu de vetllar per la salut de tots els usuaris i usuàries del col·legi així com de les seves persones treballadores. Com a estudiant del Grau en Psicologia, pots accedir a diversos recursos que actualment estan disponibles en línia. A continuació, te'n fem un resum:
 
  • Assessorament professional online: Es tracta de sessions gratuïtes per a estudiants que recentment han finalitzat el grau i encara no han començat a treballar en el món de la psicologia. Al llarg de les sessions es pretenen resoldre tots aquells dubtes relacionats amb l’escenari actual de la psicologia i posar en comú aquelles inquietuds que ens acompanyen quan ens trobem en un moment de recerca inicial de feina, atès que tot just hem acabat la carrera. Consulta el calendari que trobaràs a la pàgina inicial del COPC per veure quins dies es duran a terme les sessions i inscriure-t'hi. 
  • Formacions online: D'una banda, es duran a terme activitats gratuïtes com ara conferències i taules rodones que comptaran amb la col·laboració de diferents professionals i experts de les múltiples corrents i especialitats de la psicologia. D'altra banda, pots accedir a cursos i tallers, que també seran emesos en línia i que contemplen els diversos àmbits de la professió. Prem aquí o bé consulta el calendari que trobaràs a la pàgina inicial del COPC per conèixer l'oferta formativa i inscriure't a les formacions que més t'interessin.
  • Escola pràctica professional de psicologia: L’Escola pràctica profesional de psicologia del COPC té per objectiu donar una formació especialitzada i essencialment pràctica, que permeti millorar l’ocupabilitat dels recent graduats  i garanteixi una millor projecció professional mitjançant l’aplicabilitat dels coneixements universitaris a entorns professionals reals. Per demanar informació del curs i formalitzar la matriculació, podeu escriure'ns al correu electrònic escolapractica@copc.cat. 
  • Precol·legiació en línia: Entra en contacte amb el COPC a través de la precol·legiació. Les persones precol·legiades poden gaudir d'un conjunt d'avantatges com ara un preu especial en les activitats formatives, l'accés i consulta a la Biblioteca del col·legi o l'accés al servei d'Ocupació i Psicofeina del COPC. La precol·legiació és exclusivament online i pots consultar tota la informació aquí
 
El COPC espera que els recursos oferts siguin d'utilitat per als i les estudiants del Grau en Psicologia. 
  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC