El COPC torna al seu horari habitual després de les vacances d'estiu

10-09-2020   |  Barcelona

A partir del 16 de setembre el COPC oferirà dies i horaris fixes d'atenció presencial amb cita prèvia i mantindrà l'atenció telefònica i virtual, vetllant per la seguretat de tothom.

La seu central del COPC a Barcelona i les delegacions territorials de Tarragona, Lleida i Girona tornen a l'horari habitual a partir del proper dimecres 16 de setembre (inclòs). Tenint en compte la situació actual, derivada de la COVID-19, els horaris s'adapten a les mesures de seguretat vetllant per la salut dels i les treballadores i dels col·legiats i col·legiades. 
 
La major part dels equips del COPC seguiran fent teletreball i oferint tots els serveis a través de l'atenció telefònica i/o virtual en horari habitual de dilluns a dijous de 9 a 19 h i divendres de 9 a 15 h. Els serveis d'Atenció Col·legial i de Biblioteca, oferiran dies i horaris fixes d'atenció presencial amb cita prèvia (excepte per retornar documents a la biblioteca, que no serà necessari cita).
 
Atenció presencial a la seu central del COPC a Barcelona: 
 
  • Dimarts i dijous de 10 a 14 h.
  • Dilluns i dimecres de 14 a 18 h.
 
Les delegacions territorials també tornen a l'horari habitual, mantenint l'atenció telefònica i virtual, i adequen l'atenció presencial segons les necessitats i l'evolució de la COVID-19:
 
Horari d'atenció presencial de la delegació territorial de Girona (amb cita prèvia):

  • Dimarts i dijous de 9 a 13 h.
  • Dilluns i dimecres de 15 a 19 h.
 
Horari d'atenció presencial delegació territorial de Lleida (amb cita prèvia):

  • De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 17 a 20 h.

La delegació territorial de Tarragona segueix tancada per obres fins a nou avís i durà a terme atenció telefònica i virtual de dilluns a divendres de 9 a 17 h
 
El COPC us desitja una bona tornada a la feina i espera trobar-nos ben aviat ja sigui de forma presencial o virtual. 
  Etiquetes: Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC