El COPC participa en la XVIII Setmana Sense Fum, “menys fumar i més caminar”

06-04-2017   |  Barcelona

A banda de la campanya de sensibilització que inclourà diverses activitats i materials de difusió, es vol conèixer el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. Per aquest motiu, s’ha creat la següent Enquesta que us animen a contestar.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya participa, un cop més, en l’organització de la XVIII Setmana Sense Fum, que es celebrarà del 25 al 31 de maig i que tindrà com a lema “menys fumar i més caminar”.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

A banda de la campanya de sensibilització que inclourà diverses activitats i materials de difusió, es vol conèixer el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. Per aquest motiu, s’ha creat la següent Enquesta que us animen a contestar. Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic abans de començar la Setmana Sense Fum.

Paral·lelament, tots els centres, entitats o programes que vulguin adherir-se a la XVIII Setmana sense fum, ho poden fer enviant el seu logotip a info@setmanasensefum.cat  i s’inclourà a la pàgina d’inici del web.

Les institucions que participen en l’organització són: la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col·legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d'infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials; l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Futbol Club Barcelona. 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC