El Departament de Formació del COPC presenta el primer programa trimestral d’activitats en línia

10-09-2020   |  Barcelona

Totes les formacions del quadrimestre de setembre a desembre són a distància, per cursar des de casa, cosa que facilita que les segueixin les persones que viuen i treballen lluny de les seus del COPC.

 
Les formacions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya són, aquest quadrimestre, exclusivament a distància. A causa de les mesures de contenció de l’expansió de la COVID-19, el Departament de Formació del COPC ha treballat intensament per aconseguir que el Col·legi pogués seguir oferint formacions en línia de la més alta qualitat. Finalment, el Departament de Formació presenta tota una extensa programació que dona continuïtat a les programacions anteriors, i que acosta als dispositius mòbils de cadascun dels col·legiats i col·legiades. En conseqüència, totes les persones que no podien inscriure’s a activitats que els interessaven perquè no podien anar al lloc on es cursaven, tenen ara l’ocasió de fer les formacions còmodament des de casa. 

El Departament de Formació amplia així l’abast territorial de les activitats, del coneixement que transmeten, i el nombre d’inscrits, que ja ha augmentat un 50 % respecte l’any 2019. En definitiva, amb l’oferta de les formacions en línia, el Col·legi ha fet un pas endavant -que ha donat resposta a una situació excepcionalment adversa- generant un nou servei que els col·legiats i col·legiades han acollit amb molt bona resposta.

El Programa d’Activitats formatives de setembre a desembre de 2020 es pot consultar en aquest enllaç. Tingueu en compte que els apartats corresponents a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona fan referència a la seu organitzadora, no a lloc on es realitzarà la formació, ja que -com ja s’ha dit- totes les formacions són en línia. Si vols inscriure-t'hi, prement aquí podràs fer-ho pas a pas i resoldre els dubtes i incidències més freqüents durant el procés d'inscripció.
 
D’altra banda, una segona novetat és que en aquest edició s’ha dissenyat el programa general, que compendia totes les activitats de totes les seccions, però també un programa específic només amb les activitats de cada secció. Podeu consultar el programa de cada secció prement damunt del text corresponent: 

Programa d’activitats formatives de setembre a desembre de 2020 – General
 
  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC