El COPC habilita un apartat al web per actualitzar tota la informació relativa a les eleccions de la Secció de Psicologia Coaching

04-09-2020   |  Barcelona

La Junta Electoral de la convocatòria ha publicat el calendari i tota la documentació necessària per presentar-hi candidatura.

El 17 de juny, la Junta de Govern del COPC va convocar les eleccions a la Secció de Psicologia Coaching, per al proper 28 d’octubre, que a la primavera havien hagut d’ajornar-se a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19.
 
La Junta Electoral de la convocatòria, en la seva reunió constitutiva, va acordar el calendari de les eleccions i va aprovar-ne el reglament rector. Tal com s’hi preveu, tota la informació i documentació relativa a les eleccions es publicarà en un apartat específic del web del COPC. Com en totes les anteriors eleccions, l’apartat del web està ubicat al menú principal, apartat «Col·legi», subapartat «Eleccions al COPC» i, finalment, «Eleccions a la Secció de Psicologia Coaching 2020».
 
Totes les candidatures interessades a presentar-se a les eleccions de la Secció de Psicologia Coaching tenen ja disponible tota la informació en aquest apartat web. Les principals dates clau del calendari són:
 
Publicació del cens provisional: 7 de setembre de 2020
Publicació del cens definitiu: 16 de setembre de 2020
Presentació de candidatures: fins el 16 de setembre de 2020
Proclamació de la llista provisional de candidatures: 20 de setembre de 2020
Proclamació definitiva de les candidatures: 5 d’octubre de 2020
Data d’inici de la campanya electoral: 5 d’octubre de 2020
 
D’altra banda, el web també conté la documentació per tal que les candidatures puguin formalitzar-se i per tal que puguin presentar els corresponents avals.
 
Per últim, tal com preveu el reglament, la Junta Electoral està al servei de les candidatures per aclarir qualsevol dubte sobre el reglament que puguin tenir.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC