La Marató de TV3, dedicada aquest any a la Covid-19, cerca professionals de la salut divulgadors per a la campanya de difusió

27-08-2020   |  Barcelona

Entre el 13 d'octubre i el 20 de desembre, es realitzaran milers de sessions divulgatives per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la Covid-19.

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades al programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves. Un col·lectiu format per més de 400 professionals de la salut és l'encarregat de fer la divulgació impartint al voltant de 5.500 sessions en cada nova edició.

Les sessions de divulgació estan adreçades, principalment, a centres educatius de secundària, de batxillerat i a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya i es faran en horari de 8.00 a 20.00h. Totes les sessions segueixen un protocol d'actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament.

Per dur a terme aquesta tasca de divulgació, la Fundació cerca professionals de la salut (metges/esses, infermers/eres, estudiants de 6è de medicina, farmacèutics/èutiques, psicòlegs/òlogues, psicopedagogs/ògues o biòlegs/òlogues).

Per participar com a divulgador d’aquesta campanya, cal omplir el següent formulari amb les dades personals: https://www.ccma.cat/tv3/marato/sessions-divulgatives/2020/1810/

També podeu consultar en aquest enllaç més informació sobre el funcionament de les sessions informatives i la participació dels divulgadors.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC