La Fundació Galatea demana la col·laboració de les persones col·legiades per conèixer l’impacte de la crisi de la COVID-19 en psicòlegs i psicòlogues

30-07-2020   |  Barcelona

L’estudi vol identificar les repercussions que la pandèmia ha tingut en la salut, els estils de vida i les condicions de treball dels professionals de la psicologia a Catalunya.

 

La Fundació Galatea, organització que té el COPC en el seu patronat, ha començat un estudi per avaluar l’impacte que ha tingut la a crisi sanitària causada per la COVID-19 en la salut, estils de vida i condicions de treball dels psicòlegs i psicòlogues a Catalunya.

Per tal de poder fer la investigació, la Fundació Galatea sol·licita la col·laboració de tots els col·legiats i col·legiades del COPC per tal que responguin una enquesta, anònima, d’uns 25 minuts de durada. Per aquelles persones a qui els sembli un temps excessiu, l’enquesta es pot respondre per parts, ja que l’aplicatiu permet fer-ne una part i recuperar-la posteriorment. Tots els col·legiats i col·legiades poden respondre l’enquesta clicant aquest enllaç.

Com recordareu, l’any 2017 la Fundació Galatea ja va fer un primer estudi sobre les condicions de salut i treball dels psicòlegs i psicòlogues, per al qual el COPC ja va demanar la participació en una enquesta. Aleshores, el COPC va fer el màxim de participació de tots els col·legis oficials, i els resultats que es van presentar van ser molt il·lustratius i productius.

El Col·legi espera que vulgueu participar en aquesta enquesta per conèixer l’impacte de la pandèmia de la COVID-19 en les condicions de salut, treball i estil de vida en els psicòlegs i psicòlogues de Catalunya. El COPC us hi encoratja!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC