La Psicofundación convoca la X edició del Premi als Joves psicòlegs o psicòlogues emprenedors de 2020

28-07-2020   |  Barcelona

El temini de presentació de candidatures és obert fins el 30 d’agost per a les 2 categories del premi, dotades amb tres mil euros cadascuna.

Com cada any, i enguany arriba ja a la desena edició, la Psicofundación convoca el Premi als joves psicòlegs o psicòlogues emprenedors de 2020, que l'any 2020 té dues categories: iniciativa investigadora i iniciativa emprenedora empresarial, dotades amb 3.000 euros cadascuna. El premi té l’objectiu de fomentar la iniciativa, la creativitat i la innovació dels joves psicòlegs i psicòlogues d’Espanya i dels països llatinoamericans.

La Psicofundación convoca el premi per fomentar que sorgeixin idees noves tant per a la investigació com per a l'aplicació pràctica de la ciència psicològica, i donar suport a l'esperit emprenedor i innovador dels joves psicòlegs i psicòlogues. Es pretén incentivar iniciatives valuoses en els diferents camps de la psicologia, i fomentar que tinguin com a característiques principals la inventiva innovadora, la iniciativa emprenedora, la investigació innovadora, la iniciativa en els primers any de carrera professional i la creativitat.

Totes les persones interessades poden presentar candidatura fins al 30 d’agost. En aquest enllaç hi ha disponible tota la informació del premi i les bases de la convocatòria de 2020.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC