El COPC limita l’atenció presencial a dos dies setmanals com a mesura preventiva

17-07-2020   |  Barcelona

Les oficines de la seu central i la Delegació Territorial de Girona romandran tancades tres dies setmanals i obriran només per a serveis essencials i amb cita prèvia dos dies a la setmana

Durant les properes setmanes, i de manera preventiva, les oficines de la seu central del COPC a Barcelona i la Delegació Territorial de Girona limitaran els serveis presencials a dos dies setmanals.

A causa d'aquesta nova mesura, el COPC modifica el servei d’atenció presencial i/o virtual i telefònica de la següent manera:

 Setmana del 20 al 26 de juliol

  • Oficines tancades el dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22.  Durant aquests dies, el COPC donarà cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de 9 a 15 h.
  • Oficines obertes el dijous 23 i el divendres 24 de 10 a 14 h amb atenció presencial dels departaments de Biblioteca i Atenció Col·legial.

Setmana del 27 al 31 de juliol

  • Oficines tancades el dilluns 27, dimecres 29 i divendres 31.  Durant aquests dies, el COPC donarà cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de 9 a 15 h.
  • Oficines obertes el dimarts 28 i el dijous 30 de 10 a 14 h amb atenció presencial dels departaments de Biblioteca i Atenció Col·legial.
 

Setmana del 24 al 28 d'agost

  • Oficines tancades el dilluns 24, dimecres 26 i divendres 28.  Durant aquests dies, el COPC donarà cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de 9 a 15 h. 
  • Oficines obertes el dimarts 25 i el dijous 27 de 10 a 14 h amb atenció presencial del departament de Biblioteca amb el suport d'Atenció Col·legial.
Les delegacions territorials tanquen durant el mes d'agost i no atenen fns la setmana següent.

Setmana del 31 d'agost al 4 de setembre

  • Oficines tancades el dilluns 31 d'agost, dimecres 2 i divendres 4 de setembre.  Durant aquests dies, el COPC donarà cobertura a tots els serveis amb atenció telefònica i virtual en horari habitual de 9 a 15 h.
  • Oficines obertes el dimarts 1 i el dijous 3 de setembre, de 10 a 14 h amb atenció presencial del departament de Biblioteca amb el suport d'Atenció Col·legial.

Cal remarcar que el servei presencial es limita a serveis essencials amb cita prèvia i no serà possible realitzar reunions de Grups de Treball en les instal·lacions del Col·legi.

La Delegació Territorial de Lleida i la Delegació Territoral de Tarragona  mantenen el servei sense modificacions exclusivament telefònic i virtual en el cas de la Delegació de Tarragona i amb cita prèvia en el cas de Lleida.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC