La segona edició del Mentoring+ ja busca persones col·laboradores per ajudar a trobar feina a persones de més de 50 anys

16-07-2020   |  Barcelona

El 23 de juliol es fa la reunió informativa per a persones interessades a ser mentors i mentores de l’edició que començarà al setembre de 2020.

El Mentoring+ és un programa de Barcelona Activa adreçat a persones de més de 50 anys perquè puguin reactivar el seu procés de recerca de feina. Per fomentar-ho, el programa incorpora la figura de mentors i mentores que aporten la seva col·laboració voluntària per tal que les persones en recerca de feina ampliïn la seva xarxa relacional i de recursos al seu barri. Impulsa el canvi: reactiva la recerca de feina del teu veïnat és l’eslògan del programa Mentoring+, que el COPC, mitjançant un conveni de col·laboració, fa extensiu als seus col·legiats i col·legiades.

Després de la bona acollida i bons resultats de la primera edició, es convoca una segona edició de Mentoring+ al setembre. Per a aquesta segona edició, el programa ja busca mentors i mentores, persones compromeses amb el seu entorn i amb vocació d'ajudar als altres, disposades a fer xarxa i sumar coneixement per revertir en la situació de qui té dificultat per reintegrar-se al mercat laboral. Els requisits previs per participar-hi són disposar de 10 hores mensuals (durant els 4 mesos de projecte), vocació i motivació per ajudar als altres i participar de sessions grupals virtuals per compartir experiències. No cal experiència prèvia en mentoratge.

Per tal d’informar i respondre totes les preguntes de possibles persones interessades a fer un mentoratge, s’ha programat una sessió informativa el proper 23 de juliol. Si teniu interès a anar a la sessió, o no hi podeu anar però teniu interès per compartir experiències i vivències que puguin ajudar a d'altres persones a trobar feina, podeu trucar a Carme Roselló al correu electrònic: carme.rosello@barcelonactiva.cat.  Es respondran tots els correus facilitant enllaç a la sessió virtual.

T'hi esperem!

 

  Etiquetes: Convenis , Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC