El COPC prepara unes 150 activitats formatives en línia pel segon semestre del 2020

09-07-2020   |  Barcelona

Es tracta d'activitats gratuïtes com ara conferències i taules rodones. També hi haurà cursos i tallers dels diferents àmbits de la psicologia.

Aviat estarà disponible a l'apartat de Formació del web del COPC l'oferta d'activitats formatives del col·legi pel segon semestre de l'any 2020.
 
Enguany, a causa de les limitacions provocades per la pandèmia i en previsió del que pugui passar, s'opta per un enfocament en línia. D'una banda, disposareu d'activitats gratuïtes com ara conferències i taules rodones que comptaran amb la col·laboració de diferents professionals i experts de les múltiples corrents i especialitats de la psicologia. D'altra banda, s'estan organitzant més de 80 cursos i tallers, que també seran emesos en línia i que contemplen els diversos àmbits de la professió. 
 
Us recordem que, tot i tractar-se d'activitats emeses en modalitat en línia, serà imprescindible fer-ne la inscripció a través del web del COPC. Presteu atenció a les properes comunicacions del COPC per saber quan s'obriran les inscripcions. 
 
Esperem retrobar-nos aviat, encara que sigui online, i que les activitats programades siguin del vostre interès.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC