L’Escola pràctica professional de psicologia obre la matriculació per a les especialitats de psicologia de les organitzacions i de psicologia educativa

09-07-2020   |  Barcelona

La formació està concebuda com el complement per a la formació universitària i té l’objectiu d’oferir un entorn d’aplicabilitat del coneixement i millorar la inserció laboral.

L’Escola pràctica professional de psicologia del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya obre la matriculació per al curs 2020-2021 donant continuïtat a les dues especialitzacions de les edicions anteriors: d’una banda, la psicologia de les organitzacions i del treball i, de l’altra, la psicologia educativa. El curs vinent, per tant, la formació arribarà a la tercera i segona edició respectivament, gràcies als excel·lents resultats d’inserció laboral que van obtenir les edicions anteriors.

La formació té una primera part teòrica, de 95 hores, i una segona part pràctica, d’aplicació de la formació teòrica. La formació pràctica es desenvolupa en empreses reals, sota la supervisió i seguiment de l’equip de professionals del COPC i de les empreses col·laboradores mitjançant la signatura d’un conveni de pràctiques. La formació està centrada en la qualitat i a desenvolupar competències professionals en entorns reals, cosa que facilita considerablement la inserció laboral posterior.

 

En primer lloc, l’Escola Pràctica Profesional de Psicologia Educativa del COPC té l’objectiu de formar en l'àmbit de la psicologia de l’educació per millorar l’ocupabilitat dels participants i garantir una millor projecció professional mitjançant l’aplicabilitat dels coneixements universitaris a l’entorn laboral. La matriculació és oberta fins al dia 16 d’octubre de 2020, i les classes teòriques tindran lloc del 2 al 26 de novembre de 2020. Per a més informació, consulteu el díptic adjunt o aquest enllaç.

En segon lloc, l’Escola Pràctica Profesional de Psicologia de les Organitzacions i del Treball del COPC comparteix l’objectiu millorar l’ocupabilitat dels participants i garantir una millor projecció professional mitjançant l’aplicabilitat dels coneixements universitaris a l’entorn laboral, però en aquest cas en l’àmbit dels recursos humans. La matriculació és oberta fins al dia 18 de desembre de 2020, i les classes teòriques tindran lloc de l’11 de gener al 4 de febrer de 2021. Per a més informació, consulteu el díptic adjunt o aquest enllaç.

 

Esperem que les formacions siguin l’interès dels futurs psicòlegs i psicòlogues.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC