A partir del 9 de juliol, l’ús de la mascareta esdevé obligatori en totes les activitats al COPC i a consulta

09-07-2020   |  Barcelona

Malgrat es pugui mantenir distància de seguretat, caldrà portar la màscara en tot moment mentre s’estigui en una dependència del Col·legi, així com durant l'exercici professional públic o privat.

[Última actualització: 16 de juliol de 2020]

A partir del 9 de juliol és obligatori l’ús de la mascareta en la via pública, en els espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat. La mesura dictaminada per la Generalitat de Catalunya afecta plenament a l’activitat al Col·legi on, en conseqüència, serà obligatori l’ús de la mascareta en totes les seves activitats i dependències.

Al Col·legi, per tant, cal portar màscara per fer-hi qualsevol tràmit amb atenció col·legial, biblioteca, Comissió Deontològica, assessoria o reunió de grup de treball. De la mateixa manera, l'ús de la mascareta serà obligatori pels treballadors i treballadores del COPC que exerceixin presencialment i amb atenció directa al públic. Les persones treballadores del COPC que exerceixin presencialment sense atenció al públic, podran prescindir de la mascareta mentre estiguin al seu lloc de treball (assegudes i/o fent una tasca que no comporti mobilitat). En canvi, serà obligatòria per a tots els desplaçaments que es facin a l'interior del centre de treball (entrades, sortides, ús dels serveis...). Cal remarcar també, que el COPC sol·licita a totes les persones que entrin a les seves dependències que es rentin les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi ha a l’entrada.

D'altra banda, l'obligatorietat també afecta l'exercici de la psicologia en tots els seu contextos, ja sigui en l'àmbit públic o en consulta privada, ja que només al domicili particular en grups estables de convivència i durant la pràctica esportiva es permet no portar mascareta.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC