La Delegació Territorial de Lleida manté les mesures de confinament arran del brot de COVID19 al Segrià

06-07-2020   |  Lleida

El canvi de fase del pla de desescalada del COPC, prevista a la Delegació pel dia 6 de juliol, finalment no s’aplicarà fins que la situació no millori a la comarca.

La Delegació Territorial de Lleida del COPC congela l’aplicació del pla de desescalada de les mesures de confinament previst pel dia 6 de juliol arran del brot de COVID al Segrià i a les mesures especials dictaminades per la Generalitat.

Per aquest motiu, la Delegació Territorial finalment no obrirà la sala de reunions als grups de treball i reduirà els serveis d’atenció col·legial a les necessitats essencials, a porta tancada. L’horari d’atenció col·legial, per a la qual és imprescindible concertar cita prèvia, és de 9 a 13 h de dilluns a divendres. Per últim, el servei de biblioteca se seguirà desenvolupant de la mateixa manera que els últims dies de juny, també amb cita prèvia i tal com indica aquesta notícia, però tots els dies de dilluns a divendres.

Esperem que les mesures aplicades ajudin a contenir els contagis a la comarca del Segrià i que properament es compleixin les condicions necessàries per tal d’aplicar el pla de desescalada previst inicialment.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC