El COPC comença, a partir de dilluns 6, una nova fase de desescalada i obrirà les instal·lacions tots els dies de la setmana

02-07-2020   |  Barcelona

L’altre gran canvi, a més de l’horari, és que els grups de treball ja poden reservar sala de reunió.

A partir de dilluns 6 de juliol, i fins al 15 de setembre,  el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya comença a aplicar una nova fase del pla de desescalada de les mesures de confinament que va haver de prendre a causa de l’emergència sanitària provocada a causa de la COVID19.

Principalment, la nova fase suposa dos grans canvis. El primer, que les instal·lacions del COPC obriran cada dia de la setmana; el segon, que els grups de treball podran reservar sala per reunir-se.

D’una banda, totes les instal·lacions del COPC, de les quatre capitals catalanes, obriran l’atenció presencial dels seus serveis de dilluns a divendres exclusivament amb cita prèvia, en els següents horaris:  

  • Barcelona: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
  • Girona: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
  • Lleida: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h
  • Tarragona: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h

Cal remarcar, però, que l’atenció telefònica es manté en tots els serveis, que en horari intensiu serà de 9 a 15 hores per a la seu central i les delegacions territorials de Girona i Tarragona i de 9 a 13 h per a la Delegació Territorial de Lleida.

Cal tenir en compte també, que el Col·legi ha de mantenir un registre de totes les persones que entren a les seves instal·lacions per tal de poder informar les autoritats sanitàries en cas de brot de COVID19. Per tal d’agilitar la tasca del departament d’atenció col·legial, no es registrarà l’entrada de les persones que tinguin cita prèvia per fer un tràmit a la Biblioteca ni es farà emplenar un full individual a les persones que es reuneixin en un grup de treball, ja que el responsable de la reserva de la sala ja haurà d’informar de totes les persones que s’hi reuniran. Totes les altres persones no previstes en aquestes dues exempcions, hauran d’emplenar un full de registre personal.

Conseqüència directa d’aquesta mesura és que s’amplia a cada dia de la setmana el servei de la Biblioteca en l’horari d’atenció presencial. Recordeu que només seran ateses les persones que tinguin tramitada la reserva de préstec pel catàleg i tinguin cita prèvia, i que només aquest servei i el de retorn de documents (pel que no serà necessari cita prèvia) està actualment operatiu en el servei de biblioteca.

El segon gran canvi és que el Col·legi reobre les seves instal·lacions als grups de treball. No obstant això, cal seguir un protocol estricte. En primer lloc, cal reservar l’espai i tenir cita prèvia. Cada sala es pot reservar una única vegada per dia, perquè ha de ser netejada completament abans del següent ús. Cal remarcar que cada sala té un nombre màxim de persones autoritzat que no es pot superar sota cap concepte.

Per reservar la sala per a reunions de grups de treball cal sol·licitar-la amb antelació demanant cita prèvia a Atenció col·legial a través de les adreces de correu: reservasales@copc.cat (Barcelona) i copc.gi@copc.cat (Girona). Cal remarcar que la Delegació Territorial de Tarragona, temporalment a causa d’unes obres a la infraestructura, no disposa actualment de sala de reunions per a grups de treball. Tampoc no es pot reservar sala per a reunions de grups de treball a Lleida, a causa de les mesures excepcionals preses arran del brot de COVID al Segrià.

Des del COPC també es vol recordar que per causa de la pandèmia, i riscos de rebrot en els propers mesos, el COPC ha aprovat que tots els cursos i activitats formatives fins el dia 31-12-2020 es realitzaran de forma virtual.

El Col·legi espera que les noves mesures de desconfinament de la seva activitat siguin productives per als seus col·legiats i col·legiades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC