El COPC convoca eleccions a la Secció de Psicologia Coaching per al proper 28 d’octubre

22-06-2020   |  Barcelona

Les eleccions havien estat convocades per al maig, però l’estat d’alarma va obligar la Junta de Govern a posposar-les.

 

El COPC convoca eleccions a la Secció de Psicologia Coaching per al proper 28 d’octubre. La Junta de Govern del COPC, reunida el 17 de juny, ha acordat convocar les eleccions a la Junta Directiva de la Secció de Psicologia Coaching que havia ajornat sine die en la reunió del passat 25 de març.

Els càrrecs a cobrir són tots els càrrecs de la Junta Directiva de la Secció de Psicologia Coaching, mitjançant candidatures completes, i el mandat tindrà una durada igual al temps que quedi per a la celebració de les eleccions al conjunt de juntes directives de les Seccions amb caràcter general. Són elegibles totes les persones col·legiades de la Secció de Psicologia Coaching inscrites amb anterioritat a la data límit de presentació de candidatures. Les candidatures hauran de presentar-se per escrit a qualsevol seu del Col·legi, dirigides a la Junta Electoral, i hauran de ser avalades per un mínim de 15 persones col·legiades. Perquè la presentació sigui vàlida, els candidats i candidates proposats hauran d'acceptar-la per escrit, dirigit també a la Junta Electoral. Finalment, en el cas que només hi hagués una candidatura, aquesta serà proclamada sense necessitat de votació el mateix dia fixat per a la votació presencial.

El calendari i tota la documentació necessària per presentar candidatura es penjarà a l’apartat del web habilitat per a les eleccions, que podreu consultar properament una vegada la Junta Electoral hagi determinat el calendari de la convocatòria.

Al document Acord de Convocatòria d'Eleccions Col·legials a la Junta Directiva de la Secció de Psicologia Coaching teniu disponible tota la informació sobre la convocatòria.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC