Serà el nostre secret, a 10 € per a persones col·legiades en la seva estrena en la Sala Planeta els dies 3, 4 i 5 de juliol

18-06-2020   |  Barcelona

Cada sessió celebrarà un col·loqui post-funció, programat per la Comissió de Cultura del COPC, amb la participació de diferents professionals de la psicologia col·legiades.

El Cicle de Teatre Verbatim de La Sala Planeta de Girona presenta, del 3 al 5 de juliol, l’obra Serà el nostre secret d'Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Montiel, un muntatge sobre els abusos a menors.

La Sala Planeta ofereix per a aquesta obra un descompte especial per a col·legiats i col·legiades que es tradueix en entrades amb preu de 10 € (preu original 12 €). El descompte es pot aplicar sobre la compra online o en taquilla però es recomana adquirir les entrades anticipadament i portar l’entrada impresa i el carnet col·legial el dia de la funció.

Podeu consultar la sinopsi de l'obra i el detall dels professionals de la psicologia que participaran en els col·loquis post funció a continuació.

 
Sobre Serà el nostre secret
 
Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat.

Especialistes que participaran en els col·loquis post-funcions:

  • Divendres 3: Nuri Babot, psicòloga col·legiada per la delegació de Girona, especialitzada en intervenció psicosocial, traumateràpia infantil i violències masclistes.
  • Dissabte 4: Núria Martorell, psicòloga col·legiada per la delegació de Girona, especialitzada en psicologia infantil i terapeuta familiar.
  • Diumenge 5: Stephan Schneider, Metge Pediatre i Terapeuta familiar sistèmic; i Lita Arroyo, psicòloga col·legiada per la delegació de Girona especialitzada en violència de gènere i abús sexual infantil.

Esperem la vostra assistència!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC