El COPC s’adhereix al "Decàleg per a la Reforma del Sistema de Salut de Catalunya"

18-06-2020   |  Barcelona

Ha estat elaborat pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), la Societat Catalana de Gestió Sanitària i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CIIC).

La pandèmia per la COVID-19 i l'emergència sanitària que aquesta ha provocat ha posat a prova no només els i les professionals sinó també a les estructures organitzatives del sistema de salut. Alhora, la crisi sanitària, ha posat en evidència les mancances, les fortaleses i les oportunitats d'aquest sistema.

L'experiència viscuda ha permès als i les professionals de la salut extreure algunes lliçons, que es recullen en documents de consens on es formulen “propostes raonables formulades per professionals de tots els àmbits sanitaris”.

El President del CoMB, Jaume Padrós, ha comparegut al Congrés dels Diputats per presentar el "Decàleg per a la Reforma del Sistema de Salut de Catalunya". El document, ha estat elaborat de forma conjunta pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), la Societat Catalana de Gestió Sanitària i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CIIC), i compta amb l’adhesió de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia, entre d’altres entitats. 

El COPC s'adhereix a aquest decàleg, que reclama la necessitat de dur a terme reformes urgents i profundes per a una millor atenció a la ciutadania, basades en unes estructures professionals i uns equipaments sòlids.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC