El COPC renova la pòlissa de l’assegurança de responsabilitat civil per a col·legiats i col·legiades

17-06-2020   |  Barcelona

Enguany s’incorpora com a nova cobertura el tractament psicològic a causa d’haver patit una agressió.

El COPC ha renovat la pòlissa de l’assegurança de responsabilitat civil que té amb la companyia Markel, i a través de la corredoria Broker’s 88, amb unes condicions molt similars a l’anterior, tant econòmiques com de prestació. L’assegurança de responsabilitat civil és obligatòria per a tots els psicòlegs i psicòlogues, i cobreix  les possibles responsabilitats per mala praxi professional. Contractar-la a través del Col·legi, en lloc de fer-ho a títol individual, possibilita un estalvi econòmic tan considerable en la quota de l’assegurança que per si sol ja amortitza la quota col·legial anual.  

En la nova pòlissa, a més, la corredoria Broker’s 88 incorpora una nova cobertura, que consisteix a cobrir, fins a 1.000 € per sinistre, el tractament psicològic que la persona assegurada pugui necessitar amb motiu d’haver sofert una agressió, amb el límit de 5 sinistres l’any i prèvia acreditació mitjançant una denúncia dels fets  interposada als jutjats, policia o fiscalia.

Tal com vam informar en aquesta notícia (cliqueu l’enllaç per a més informació) enguany també s’incorpora el portal digital RC Psicologia per tal de fer tots els tràmits més àgils i còmodes.  Per últim, la companyia Markel posa a disposició dels seus assegurats i assegurades el Servei SOS d’assessorament jurídic. Per contactar amb SOS cal identificar-se com a client de Markel, amb el nom del prenedor o prenedora de l’assegurança i el número de pòlissa, al telèfon 91 567 37 19.

El COPC renova la pòlissa de responsabilitat civil convençut segueix oferint molt bones cobertures amb un dels preus més competitius del mercat, cosa que repercuteix directament en benefici dels col·legiats i col·legiades. Per a més informació, podeu contactar amb el servei d’Atenció Col·legial.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC