Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les Persones Grans: 10 preguntes per entendre les vulneracions quotidianes dels seus drets

15-06-2020   |  Barcelona

El Grup de Treball de de Psicologia de l’envelliment del COPC publica un manifest per recordar els drets d’aquestes persones.

Cada 15 de juny, Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament envers les Persones Grans, el Grup de Treball de de Psicologia de l’envelliment del COPC publica un manifest o decàleg per recordar els drets, sovint vulnerats, d’aquestes persones.

Enguany, però, davant una situació de crisi que ha destapat aquestes injustícies encara més, el grup coordinat per la Maria Lluïsa Lozano Raimí ha decidit publicar 10 preguntes senzilles però claus per conscienciar-nos que el maltractament a les persones grans no arriba només de la mà de persones perverses i de forma excepcional, sinó que el trobem diàriament a tots els àmbits de la vida –professional, sanitari, familiar... – i tots i totes hem de tenir clar què fer per tal de no perpetuar-lo i seguir respectant els seus drets humans fonamentals.

Us convidem a llegir-les i reflexionar-hi. Les teniu en document adjunt i en aquest enllaç!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC