El COPC organitza el Cicle de conferències online "La psicoteràpia a debat"

11-06-2020   |  Barcelona

La primera, serà el 17 de juny i comptarà amb la participació del Dr. Lluís Botella i el Dr. Guillermo Mattioli. Les següents activitats del cicle es programaran a partir del setembre.

El Comitè d'Estudis en Psicoteràpia i la Junta de Govern del COPC organitzen conjuntament el Cicle de Conferències online "La psicoteràpia a debat". El cicle, té per objectiu establir un diàleg sobre el paper de la psicoteràpia en el futur i davant de les seqüeles psicològiques de la pandèmia i les repercussions que tindrà la "nova normalitat". Tanmateix, també es tractaran preguntes rellevants per a respondre, com no podia deixar de ser el cas tractant-se d'un àmbit de coneixement complex, viu i en constant evolució.
 
La formació, que s'impartirà en la modalitat de seminari web, es marca els objectius específics de dialogar i clarificar conceptes rellevants al voltant de l’estat actual de la recerca en psicoteràpia com ara: el model mèdic i el model col·laboratiu, ciència i pseudociència, eficàcia i procés, integració en psicoteràpia, models transdiagòstics, aliança terapèutica, factors comuns, especificitat, pràctica basada en l’evidència i evidència basada en la pràctica, pràctica deliberada.
 
La primera conferència, titulada "Ciència i pseudociència, eficàcia, eficiència i efectivitats" es durà a terme el proper 17 de juny i tindrà com a ponents al Dr. Lluís Botella, doctor en Psicologia, especialista en Psicologia Clínica i en Psicoteràpia i professor titular de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport (FPCEE) de Blanquerna, Universitat Ramon Llull (Barcelona) i al Dr. Guillermo Mattioli.
 
Les següents activitats del cicle es programaran a partir del setembre. Us recordem que, en tractar-se d'una formació online, l’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet. Per a més informació i inscripcions podeu consultar aquest enllaç.
  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC