Busques una col·laboració per treballar al teu centre o consulta sanitària? La teva empresa està pensant en cercar un psicòleg o psicòloga?

04-06-2020   |  Barcelona

La borsa de treball del COPC és gratuïta per a totes les empreses que volen publicar ofertes per a professionals de la psicologia.

El Col·legi disposa una borsa de treball, tant per els col·legiats i col·legiades que es troben en procés de recerca de feina com per qui té un negoci propi i vol ampliar la seva cartera de professionals. La borsa està especialitzada en les diferents àrees de treball de la  psicologia i funciona a través de la plataforma Talent Clue, a la qual podeu accedir en aquest enllaç a la borsa de treball. Per a qualsevol dubte sobre com donar-se d’alta a la plataforma laboral, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional del COPC o adreçar-vos a ocupacio@copc.cat.

D'altra banda, us recordem també les mesures de prevenció necessàries per l’exercici de la psicologia, segons el DOGC i la “RESOLUCIÓ SLT/1429/2020", de 18 de juny, que el COPC va sintetitzar en aquesta notícia. Informem, també, de l'ús obligatori de la mascareta a la consulta.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC