Escull quines informacions vols rebre del COPC a través de la teva àrea privada del web

04-06-2020   |  Barcelona

El Col·legi envia butlletins diferents per tal que els col·legiats i col·legiades rebin per correu només les informacions que li interessen: selecciona les teves.

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden escollir fàcilment el tipus d’informació que volen que el Col·legi els enviï i rebre només aquella informació que és del seu interès. Per tal de possibilitar-ho, el COPC segmenta els diversos tipus d’informació en butlletins diferents, per tal que cada persona col·legiada pugui escollir quins vol rebre activant el clic corresponent a la seva àrea privada. Tot seguit us informem dels tipus d’enviaments i com activar-los o desactivar-los.

En primer lloc, aclarim els tipus d’enviaments que fa el COPC.

  1. InfoCOPC: És el butlletí setmanal de la informació general del COPC. S’envia cada dijous, i conté les notícies del COPC de cada setmana, les formacions de les següents setmanes, els descomptes i promocions per a la col·legiació, les novetats de la biblioteca i informacions pràctiques per utilitzar-ne els serveis, un article seleccionat del Psiara (la revista en línia sobre psicologia del COPC) i, per últim, el recull de premsa, amb totes les aparicions del COPC als mitjans de comunicació. Podeu consultar els InfoCOPC anteriors en aquest enllaç.
  1. InfoCOPC Girona, InfoCOPC Lleida i InfoCOPC Tarragona són els butlletins que contenen la informació específica de cada delegació territorial. És,per tant, complementari a l’InfoCOPC general. La seva periodicitat és quinzenal, i s’envia els dimecres alterns.
  1. Enviaments de publicitat específica per a psicòlegs i psicòlogues d’altres organitzacions externes al COPC. Aquest enviament conté informacions que terceres organitzacions demanen que s’enviï als col·legiats i col·legiades del COPC, la majoria de les vegades formacions, que el Col·legi prèviament valida. El COPC fa els enviaments de publicitat el dilluns i el dimarts. Per tant, totes les persones que desitgin rebre aquest tipus d'informació rebran dos correus setmanals.

 

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden escollir fàcilment quins d’aquests enviaments volen rebre. Cal ressaltar que aquelles persones col·legiades que els tenen tots activats, rebran un correu del COPC cada dia de dilluns a dijous.

Per escollir els enviaments que es volen rebre, o que s’autoritza el COPC a enviar, cal anar a l’opció Les meves dades del portal de l’àrea privada del web del COPC. Això es pot fer a través d’aquest enllaç privat o prement l’opció “Iniciar sessió a l’àrea privada del web”, al marge superior dret del web i clicant Les meves dades del portal al menú desplegable. Tingueu en compte que per entrar-hi cal posar l’usuari de col·legiat i la contrasenya personal.

Un cop dintre, només cal escollir els butlletins que es vol rebre activant el clic corresponent:

Per últim cal remarcar que cada divendres el Consejo General de la Psicología de España envia el seu InfoCOP (remarca, sense “C” final) a tots els col·legiats i col·legiades del COPC. Aquest enviament és extern al Col·legi i, per tant, per rebre’l o no cal adreçar-se directament al Consejo.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC