El servei de biblioteques del COPC ofereix a les persones col·legiades la correcció en línia de tests a preu de cost

21-05-2020   |  Barcelona

Aquesta mesura forma part de les acordades per la Junta de Govern del COPC en relació amb la crisi de la COVID-19 i serà efectiva a partir del dimarts 26 de maig.

Des del decret de l’estat d’alarma, les biblioteques del COPC s’han vist obligades a cancel·lar temporalment els serveis de préstec de llibres i tests, correcció presencial de tests i compra de fulls individuals de proves psicomètriques pel tancament de les seus del COPC.

A partir del dimarts 26 de maig, tots els col·legiats i col·legiades podran, a través del web del COPC, sol·licitar la correcció en línia de tests sense abonar el suplement de 5,40 euros.

Podeu consultar a través d’aquest enllaç els test i proves psicomètriques disponibles al servei de Biblioteca. 

Com a informació addicional, el COPC informa que l'Editorial TEA ha posat a disposició durant el període dduració de l’estat d’alarma la consulta gratuïta dels manuals dels seus tests. Per accedir-hi podeu enviar un correu a barcelona@teaediciones.com informant del vostre nomnúmero col·legiat i el manual del test o prova que desitgeu consultar.

Tanmateix, algunes editorials, ha posat en marxa una nova modalitat d’administració en línia de test i proves psicomètriques. 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC