L’assegurança de responsabilitat civil del Col·legi inaugura un portal web que us permet fer tots els tràmits de forma ràpida i directa

21-05-2020   |  Barcelona

L’eina de Brokers88 resol tots els requeriments dels col·legiats i col·legiades al moment.

Contractar l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria per exercir la psicologia a través del COPC sempre ha estat molt avantatjós, per diversos motius, i ara se’n pot sumar un de nou i important. El proveïdor de l’assegurança, Brokers88, presenta un nou portal web a través del qual es poden fer tots els tràmits de forma directa i immediata.

Gràcies a l’eina de gestió RC psicología, que Brokers88 presenta i inaugura al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, els col·legiats i col·legiades tenen una eina moderna i àgil per gestionar la pòlissa de responsabilitat civil i fer tràmits com donar-se d’alta de la pòlissa al moment, treure duplicats de pòlisses i rebuts, fer canvis de les seves dades personals, comunicar sinistres, fer un canvi de col·legi professional, i anul·lar o reactivar pòlissa, per posar alguns exemples. Tot això, de forma autònoma, des de casa, sense haver d’esperar a ser atès i a qualsevol hora.

Els col·legiats i col·legiades del COPC que necessitin fer qualsevol tràmit relatiu a la seva pòlissa, i tothom qui vulgui conèixer el nou portal tenen el web RC Psicología en aquest enllaç.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC