Les delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona convoquen un concurs d’escriptura, un d’il·lustració i un de fotografia que esperen la vostra participació

20-05-2020   |  Barcelona

Les arts permeten que uns expressin emocions, i que els altres les interpretin i les acompanyin.

La primavera de 2020 és el període en què les arts són més presents que mai al COPC. Actualment, i fins a finals del mes que ve, el col·legiats i col·legiades del Col·legi estan cridats a participar en concursos de tres disciplines artístiques diferents i complementàries.

En primer lloc, la Delegació Territorial de Girona ha convocat a tots els col·legiats i col·legiades del COPC a un concurs literari, fins al 21 de juny, el Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia, que enguany arriba a la 31ena edició. La finalitat del concurs és divulgar la visió particular i personal dels col·legiats i col·legiades sobre un aspecte de la psicologia, que cadascú desenvolupa en un article literari.

En segon lloc, la Delegació Territorial de Lleida convoca els seus col·legiats i col·legiades al Concurs d’il·lustració el Traç de la Psicologia, fins al 30 de juny. La iniciativa és novetat d’enguany i vol contribuir a visibilitzar i a compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període d’emergència sanitària a causa de la COVID-19.

Per últim, la Delegació Territorial de Tarragona enguany reedita el Concurs fotogràfic l’Ull de la psicologia, amb la voluntat que  els col·legiats i col·legiades de Tarragona presentin fotografies que descriguin els aprenentatges significatius, les manifestacions de solidaritat i que les persones segueixen actives i desenvolupant els seus projectes personals durant l’etapa de la COVID-19. La convocatòria s’estira fins a finals del mes de juny.
 
Esperem que les convocatòries siguin del vostre interès i la vostra participació!
  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC