Participa al concurs d’il·lustració El traç de la psicologia i comparteix la teva vivència sobre l’emergència sanitària per COVID-19

18-05-2020   |  Lleida

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió del Cultura convoquen el concurs, el primer premi del qual rebrà 400 euros.

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen un concurs d’il·lustració amb l’objectiu de contribuir a visibilitzar i compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període d’emergència sanitària a causa de la Covid-19. A més, també vol facilitar a través de la manifestació artística l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions, donant-li cos en format físic.

El concurs El traç de la psicologia està adreçat als col·legiats i col·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de les terres de Lleida, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi de Pedagogs (COPEC), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes. El primer premi és de 400 €, el segon, de 200 € i el tercer, de 100 €. El termini de recepció de les il·lustracions s’allarga fins al 30 de juny de 2020.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç. Animeu-vos a participar-hi!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC