Informació sobre l’exercici professional de la psicologia en les fases 0, 0’5, 1 i 2 de la desescalada de mesures de confinament per COVID-19

18-05-2020   |  Barcelona

La Órden del Gobierno no especifica canvis substancials en l’exercici de la psicologia entre la fase 0 i 0’5, ni entre la fase 1 i la fase 2.

Dissabte 16 de maig s'ha publicat al BOE la “Orden SND/414/2020, de 16 de mayo, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 2 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad”.

A Catalunya, queden en fase 1 les regions sanitàries del Camp de Tarragona, l’Alt Pirineu i Aran, les Terres de l’Ebre, Girona, Lleida i Catalunya Central, així com les àrees de gestió assistencial de l’Alt Penedès i el Garraf (regió metropolitana Sud).

La resta de Catalunya continua en fase 0, tot i que es flexibilitzen algunes mesures (conegudes com a fase 0’5) com l’obertura del comerç, de biblioteques per al préstec, de laboratoris científics, de llocs de culte o de mercats a l’aire lliure, per exemple. 

L’esmentada órden, amb entrada en vigor el 18 de maig, acorda el pas a la denominada fase 2 dels territoris insulars de La Gomera, El Hierro, La Graciosa i Formentera. 

Pel que fa a les activitats professionals, no hi ha canvis substancials en l’exercici de la psicologia diferents de les condicions ja explicades en anteriors comunicats respecte de la fase 0 i 1.

 
Pots consultar tota la informació per exercir la psiclogia durant l'estat d'alarma en aquesta pàgina.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC