El COPC incorpora la modalitat en línia al servei d’orientació professional

14-05-2020   |  Barcelona

Aquesta nova metodologia d’atenció als col·legiats i col·legiades s’incorpora amb la finalitat de cobrir el servei adaptat a la situació actual

Amb l’objectiu de facilitar la recerca o canvi de feina, així com la reinvenció professional, el COPC posa el servei en modalitat en línia a disposició de col·legiats i col·legiades i precol·legiats i precol·legiades que ho desitgin, amb cobertura a totes les seus i a un preu reduït de 5€ , (sense cost per aquelles persones que es trobin en situació d’atur amb la quota especial).

El servei manté les mateixes condicions que en la modalitat presencial, de manera que cada col·legiat i col·legiada podrà rebre un màxim de tres orientacions professionals a l’any, de les quals només tindrà cost la primera.

Per demanar l’orientació professional, a Barcelona s’ha de sol·licitar prèviament una sessió d’assessorament professional a través del correu ocupacio@copc.cat i a partir d’aquí es realitzarà una entrevista inicial per valorar la derivació al servei.

Per a la resta de seus, es pot contactar directament per demanar informació sobre com tramitar la sol·licitud.

Més endavant, quan la situació actual i el pla de desconfinament ho permetin, es reprendrà el servei en modalitat presencial. 

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç.

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC