El COPC convoca la II Edició dels Premis als Grups de Treball amb una assignació de 20.000 euros per als 4 millors treballs

13-05-2020   |  Barcelona

El premi reconeix l’excel·lent feina dels Grups de Treball més important que mai en un moment històric com l’actual.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca la segona edició dels Premis als Grups de Treball del COPC, que naixien amb voluntat de continuïtat per posar en valor i donar suport a la tasca exercida pels grups de treball del Col·legi. Enguany, més que mai a causa de l’aturada pel confinament inherent a la lluita contra la pandèmia, la convocatòria esdevé més important que mai en uns moments històrics en què correspon al Col·legi rellançar la professió.

El la convocatòria de 2020, els Premis als Grups de Treball tenen una assignació pressupostària de 20.000 euros, que es repartiran en 4 premis: 1r premi, 8.000 euros; 2n premi, 6.000 €; 3r premi, 4.000 €; menció especial, 2.000 euros. Tots els treballs presentats han de ser originals, confegits per a aquesta convocatòria i presentats en compliment de les bases de 2020 del 15 de setembre a l’1 de desembre. Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

El Premis als Grups de Treball són una iniciativa que va endegar el Col·legi l’any 2019 per recompensar el treball, fins aleshores sense cap contraprestació per part del COPC, dels participants dels grups de treball de les seccions del COPC en favor dels objectius de la institució.

El degà del Col·legi, el Dr. Mattioli, ha convocat el premi i n’ha fomentat la participació en unes paraules adreçades als membres dels grups de treball, que podeu consultar en aquest enllaç.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC