La Biblioteca del COPC treballa en un pla de mesures de prevenció i protecció així com en l'adaptació dels serveis que oferirà quan sigui possible la modalitat presencial

13-05-2020   |  Barcelona

Tot i que encara no hi ha una data exacta de desconfinament total, us recomanem estar atents als canals d'informació habituals del COPC per estar al dia de totes les novetats al respecte.

Des que el divendres 13 de març va aplicar-se l'estat d'alarma a causa de la COVID-19, el COPC va aplicar un conjunt de mesures excepcionals recollides en un pla de contingència, que incloïen restriccions pel que fa al servei de Bibioteca del col·legi.
 
Des d'aleshores, el servei de biblioteques del COPC està tancat en totes les delegacions territorials i, a conseqüència, el retorn dels préstecs de documents, tot i rebre notificacions d'avís de finalització de termini, està prorrogat fins a nou avís. A més, les recollides presencials de documents i els enviaments a domicili segueixen aturades i, tal com s'ha anat informant, es gestionaran a partir del dia en què es restableixi la normalitat. Per últim, actualment, les correccions informàtiques de tests només s'atenen en modalitat no presencial
 
Tot i que no és possible encara concretar una data exacta de desconfinament total, des del Servei de Biblioteca s'està treballant en un pla de mesures de prevenció i protecció que caldrà prendre donat el cas així com una adaptació dels serveis que es podran oferir a la tornada.
 
Us recomanem estar atents als canals d'informació habituals del COPC per estar al dia de totes les novetats al respecte.
 
 
Acord de col·laboració amb TEA Ediciones
 
Us recordem que, durant la situació de confinament, el servei de Biblioteca del COPC ha arribat a un acord de col·laboració amb TEA Ediciones. L'acord inclou la possibilitat d'accés al portal UniversiTEA als col·legiats que necessitin durant aquest període la consulta digital dels manuals necessaris per a la seva pràctica professional. Aquesta consulta gratuïta es podrà fer durant un termini de 15 dies i serà necessari enviar la petició mitjançant un correu electrònic a barcelona@teaediciones.com, indicant el nom i cognoms del psicòleg o psicòloga, i el nom de la prova que es necessita. 

Un altre punt de l'acord amb TEA Ediciones consisteix en la disposició al servei dels professionals de la psicologia i també de forma gratuïta del test LSB-50Aquest recurs s'utilitza, entre d'altres, per avaluar els símptomes psicològics i psicosomàtics i pot servir per a que els psicòlegs i psicòlogues ajudin als seus pacients a afrontar de la millor manera possible la situació actual. El test es pot aplicar online a través de la plataforma TEACORRIGE (previ registre). Per a poder fer-ne ús heu d'escriure a l'adreça: barcelona@teaediciones.com.

Recordar-vos també que TEA Ediciones ofereix els serveis online de les  plataformes E-TEAEDICIONES i TEACORRIGE (previ registre)Podeu consultar les proves disponibles a l'E-TEAEDICIONES en aquest enllaçUs avancem que les proves disponibles amb aplicació online de TEACORRIGE són les següents: BRIEF-2, BRIEF-P, BAROON, Buddytool, CARAS-R, CSAT-R, CLA, DECORE, DIVISA, DP-3, E-TDAH, EXPLORA, LSB-50, FB 360º, PAI, PAI-A, SENA, SOSIA, TAMAI, TAMADUL, TECA, VINCULATEST.

Podeu consultar aquí tots els recursos digitals que la Biblioteca posa a la vostra disposició mentre durin l'estat d'alarma i el confinament. 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC