Comunicat sobre la situació de les consultes de psicologia davant l’anunciat desconfinament progressiu

30-04-2020   |  Barcelona

El servei d'assessoria legal informa sobre les repercussions sobre l’exercici de la psicologia.

En relació amb la informació apareguda als mitjans de comunicació sobre el desescalament en les restriccions de mobilitat, el progressiu desconfinament de la població i la represa de l’activitat econòmica, cal dir que fins al moment present tan sols comptem amb unes orientacions que ha publicat el Ministeri de Sanitat i el Consell de Ministres que no tenen valor jurídic, que poden canviar en funció de diferents circumstàncies i que, pel que se sap, variaran tant per sectors econòmics, com per zones geogràfiques i dates d’aplicació.

Totes aquestes mesures s’hauran d’anar concretant amb la diferent normativa que es publiqui en els propers dies i, per tant, ara mateix, des del COPC no podem donar cap indicació que serveixi per prendre decisions amb plena seguretat jurídica. Esperem que durant aquest cap de setmana es facin públiques i oficials les mesures relatives al retorn progressiu a la normalitat, per així comptar amb directrius clares amb relació a tots aquells aspectes que puguin afectar al nostre col·lectiu. Qualsevol informació rellevant serà publicada al web del COPC amb celeritat.

Adjuntem l’enllaç als documents del Govern que, insistim, no aclareixen encara realment el que es pot fer o no es pot fer en aquest període de desconfinament progressiu: Plan de transición a la nueva normalidad i Anexo 2: Fases.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC