El Curs bàsic en el maneig del tabaquisme de la Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac comença dilluns 27 a L' Acadèmia

20-03-2017   |  Barcelona

El curs està dirigit a professionals de l’àmbit de la salut per aprofundir la formació en intervencions sobre el tabaquisme

La Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum de Tabac (Scatt) és una societat científica interdisciplinària, formada per professionals sanitaris que dediquen els seus esforços a promoure activitats per reduir el consum de tabac.

El lema Tots junts per la Salut: Cap pas enrere, ens n’evoca la finalitat: facilitar al fumador que sigui proactiu i autorresponsable de la seva salut.

El Curs bàsic en el maneig del tabaquisme, que ja arriba a la setena edició, està dirigit a professionals de l’àmbit de la salut (metges, psicòlegs, infermers, farmaceutics, etc.) per necessitin formació en intervencions sobre el tabaquisme.

El curs es farà del 27 de març de 2017 al 4 d'abril, de 16 a 20 h, a les sales de L'Acadèmia, al barri de Can Caralleu de Barcelona.
 
Teniu el programa disponible en aquest enllaç i el formulari d’incripció clicant aquí.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC