El COPC presenta la Guia pràctica per abordar la pràctica de l’esport durant el confinament per COVID-19

23-04-2020   |  Barcelona

La guia completa i adapta les indicacions del COPC per al confinament al context esportiu.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha presentat una guia de recomanacions aplicades al context esportiu, dirigida a totes aquelles persones que tenien uns hàbits d’exercici físic que han quedat estrictament condicionats durant el confinament a causa de l’epidèmia de COVID-19.

La guia, elaborada per les psicòlogues esportives Raquel del Águila i Andrea Martínez, contextualitza en l’àmbit esportiu les recomanacions que va fer el COPC a la Guia de gestió psicològica davant quarantenes per malalties infeccioses a mitjan març.

La Guia pràctica per abordar la pràctica de l’esport durant el confinament per COVID-19 fa recomanacions per reduir l’estat d’incertesa de les persones que han patit el tancament d’instal·lacions esportives, que han vist com se suspenien competicions per a les quals portaven temps preparant-se o que, simplement, havien de canviar de plans i pràctiques esportives. El document dona suport a les persones, en aquests moments tan excepcionals i incerts, per a un millor el control de les emocions, per reconèixer i acceptar l'impacte dels nous símptomes que poden aparèixer, per millorar la capacitat d’entrenar.

Les autores esperen que la Guia pràctica per abordar la pràctica de l’esport durant el confinament per COVID-19 us ajudi a reenquadrar la situació, gestionar-vos en l’àmbit orgànic, psicològic i relacional, i a mantenir la vostra activitat i el vostre ànim en el millor estat possible.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC