El Consejo General de la Psicologia recorda als col·legiats i col·legiades, als quals els hi caduca durant aquest any, la renovació del Certificat d’Acreditació EuroPsy de la European Federation of Psychologists Associations (EFPA)

23-04-2020   |  Barcelona

Per facilitar el tràmit, serà necessari enviar els documents via online abans de la finalització del mes de setembre

Com a membre del Consejo General de de la Psicologia de España, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya gestiona les sol·licituds presentades pels col·legiats/ades per a l’obtenció del Certificat d’Acreditació EuroPsy de la European Federation of Psychologists Associations (EFPA) en les seves tres modalitats, Básico, Psicoterapia i Trabajo y Organizaciones.

Els professionals que obtenen aquests certificats en les seves diferents modalitats, queden enregistrats en el Registre de Psicòlegs i Psicòlogues Europeus i constitueixen un referent i una marca de qualitat per als psicòlegs/òlogues que els obtenen.

 Al llarg de l’any 2020, es preveu que més de 200 col·legiats/col·legiades sol·licitin la renovació del seu certificat Europsy especialista en Psicoterapia.

El Consejo General de la Psicologia ha enviat recentment un comunicat per a tots aquells col.legiats/ades del COPC als quals els caduca el seu certificat durant aquest any 2020, informant-los que per facilitar el tràmit de la renovació, s’hauran d’enviar els documents via online a través d’un enllaç habilitat per cada col.legiat/ada, abans de la finalització del mes de setembre.

Per a més informació sobre la documentació necessària per realitzar la renovació o dubtes podeu accedir al web oficial a través d’aquest enllaç.

 

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC