La Delegació Territorial de Girona del COPC convoca dos concursos literaris aquesta primavera de 2020

22-04-2020   |  Girona

Fins al 21 de juny, podeu presentar els vostres textos al Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia o al Recull de relats M’he quedat a casa.

La Delegació Territorial de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca dos concursos literaris aquesta primavera de 2020. D’una banda, el tradicional Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia, que enguany ja arriba a la 31ena edició, i d’altra banda, la novetat d’enguany, el Recull de relats M’he quedat a casa.

El primer lloc, la Delegació Territorial de Girona us recorda les característiques del XXXIè Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia, al qual poden participar els psicòlegs i psicòlogues col·legiats al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya -en una primera categoria- i els estudiants de psicologia de les comarques gironines -en una segona categoria- que presentin un article original i inèdit que tracti sobre algun tema específic de qualsevol àrea de la psicologia. L’article ha de ser literari, és a dir, que el concursant transmeti la seva visió particular i personal d’aquell aspecte de la psicologia que el seu article desenvolupa. No és, per tant, un article científic, sinó divulgatiu. La data límit de presentació dels articles és el 21 de juny de 2020.

Com sempre, la dotació econòmica del Concurs per als premis de cada categoria són:

Categoria de col·legiats/ades del COPC: El primer premi, 600 euros; segon premi, 400 euros; tercer premi,  300 euros
Categoria d’estudiants: Un premi de 300 euros més la col·legiació al COPC durant un any

 Podeu trobar més informació en les bases del concurs, clicant el pdf informatiu.

 

En segon lloc, la Delegació Territorial de Girona també convoca el Recull de relats M’he quedat a casa, amb els quals se’n farà una edició per a les biblioteques públiques de Girona. Per consultar les bases de la convocatòria, prem aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC