Projecte HU-CI presenta un projecte d'intervenció psicològica a les UCI durant la crisi de la COVID 19

17-04-2020   |  Barcelona

L'objectiu fonamental és donar suport psicològic a pacients, familiars i professionals de a les Unitats de Cures Intensives durant la crisi de la COVID-19.

El Projecte Internacional d'Humanització de les Unitats de Cures Intensives, una organització que compta amb més de 100.000 seguidors en 25 països de tot el món, té com a missió transformar les unitats de cures intensives en espais més amables i humans. Amb aquesta finalitat, proposa un canvi de paradigma cap a una cura centrada en la dignitat de les persones que hi treballen, les que hi estan en tractament i les seves famílies.

Recentment, el Projecte HU-CI ha presentat a Espanya el Projecte d'Intervenció Psicològica en les UCI durant la crisi de la COVID-19, un projecte que té la finalitat de donar suport psicològic a les persones pacients, familiars i professionalsles unitats de cures intensives destinades al tractament del virus. El projecte preveu dues línies d'intervenció psicològica complementàries: d'una banda, la intervenció presencial de psicòlegs i psicòlogues a les UCI per prestar atenció psicològica precoç i individualitzada als professionals de les UCI i als familiars de pacients amb COVID-19; d'altra banda, la intervenció a través de telepsicologia de les persones ingressades en aquestes unitats, però també a professionals de les UCI que estan en situació de baixa laboral o en situació d'aïllament.

Per a més informació podeu consultar el web del Projecte HU-CI o l'article publicat a l'InfoCOP.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC