Consulta l'Hemeroteca del COPC per accedir a revistes online, algunes d'elles amb accés lliure

16-04-2020   |  Barcelona

A més dels Recursos d'Informació que la Biblioteca posa a l'abast de les persones col·legiades, també ofereix la consulta online de diverses revistes.

Les biblioteques del COPC estan a disposició dels col·legiats i col·legiades, per tal de facilitar el coneixement, la recerca i la difusió de la informació sobre psicologia i disciplines relacionades, així com contribuir al desenvolupament professional. 

El fons documental de la Biblioteca del COPC inclou aproximadament 10.000 volums de monografies, obres de referència, documents audiovisuals i multimèdia en format físic i més de 25.000 en format electrònic. També inclou més de 500 tests psicològics i més de 1.800 títols de publicacions periòdiques.

Pel que fa a les publicacions periòdiques, a banda dels recursos d'informació que la Biblioteca posa a l'abast dels col·legiats i col·legiades, el servei disposa de subscripcions individuals a les següents revistes online, algunes amb accés lliure. Per accedir a la consulta de les diverses revistes, prem aquí


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC