La Biblioteca amplia els recursos digitals durant el confinament amb webinars facilitats per Proquest

09-04-2020   |  Barcelona

Els webinars que ofereixen els recursos d'informació Proquest Psychology Journals, Ebook Central i el nou recurs temporal, Behavioural and Mental Health Online, expliquen pas a pas com fer cerques.

La Biblioteca del COPC amplia l'oferta de recursos digitals per tal que les persones col·legiades puguin seguir satisfent les seves necessitats i adquirint coneixements tot i l'estat de confinament en el què es troba la població.

Una bona manera d'aprendre des de casa és fer ús de webinars; seminaris, cursos o tallers impartits en línia en format de vídeo. És per això que us compartim el webinar que ha preparat Proquest, sobre les bases de dades que posa a disposició dels col·legiats i col·legiades el servei de Biblioteca i Documentació del COPC. 

El webinar explica com s'han de dur a terme les cerques dins dels recursos d'informació Proquest Psychology Journals, Ebook Central i el nou recurs temporal, Behavioural and Mental Health Online. Ho fa a través d'exemples personalitzats de cerca com ara els termes "aïllament social i ansietat". També dona idees i consells de cerca per tal que l'usuari pugui aprofitar totes les possibilitats que ofereixen aquests recursos i treure'n el màxim profit.

A més, s'inclouen recursos també en format webinar sobre cerques relacionades amb el Coronavirus. Podeu consultar-los aquí.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC